In Balans

Contact

Ellen Hannes
NenChi, Taiji & Qigong
www.nenchi.nl
nenchi@live.nl
06-49648043

Evelien van Wiggen
Evelanx fysiotherapie
www.evelanx.nl
evelien@evelanx.nl
06-18867283

Nieuws

Info-bijeenkomst cursus In Balans op 14 december

Lees meer...

Terugkombijeenkomst In Balansers 27 november

Lees meer...


Welkom bij Beweging In Balans!


Hier vindt u informatie over de valpreventie cursus In Balans in Culemborg. In Balans is een gecertificeerde cursus van Veiligheid.nl.

De cursus In Balans is geschikt voor senioren die graag een actief en zelfstandig leven willen (blijven) leiden. Ook voor senioren die al eens gevallen zijn en dat niet nog een keer willen meemaken. Het blijkt dat na deze 13-weekse training de kans om te vallen met 66% afneemt. Ook de angst om te vallen neemt af!

Met het beweegprogramma In Balans is het mogelijk een enorme verbetering van de spierkracht en evenwicht te bereiken. Deelname aan de cursus In Balans zorgt voor het letterlijk steviger in de schoenen staan.

De eerste cursus is begin juli afgerond. Alle zes deelnemers zijn enthousiast over de verbeteringen door het trainingsprogramma. “Ik kan nu weer makkelijk iets achter uit de koelkast pakken”, “Ik kijk weer makkelijker achterom bij het fietsen”, zijn uitspraken van deelnemers. Uit de resultaten van de testen die gedaan zijn aan het begin en het eind van de cursus, bleek dat bij alle cursisten een duidelijke vooruitgang te zien was.